Άρθρα | Νέο επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων «1821 Η Ελληνική Επανάσταση»

 
 

Η 50/50 Games παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Σχεδιασμένο από Έλληνες εικονογράφους και ιστορικούς με έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο, τα παιδιά μαθαίνουν για τις σημαντικότερες μάχες και τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, ταξιδεύοντας στα μονοπάτια των ιστορημάτων που δημιουργήθηκαν από το σθένος και τη θυσία των προγόνων μας.

Από την Άλωση της Τριπολιτσάς και τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου έως και την Έξοδο του Μεσολογγίου και τη Μάχη στα Δερβενάκια, ο αγώνας για την Ελληνική Επανάσταση θα είναι γεμάτος περιπέτειες και δράση!

Μέσω ειδικά σχεδιασμένων ερωτήσεων και αποστολών, που βασίζονται σε ιστορικά γεγονότα, το παιχνίδι μετατρέπεται σε γνώση που αποτυπώνεται στη μνήμη των παιδιών με τον καλύτερο τρόπο!

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 γίνεται παιχνίδι για παιδιά και για όλη την οικογένεια!

Τα επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων της «50/50 Games» προωθούν την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με ποιοτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια που προάγουν το πνεύμα και τις ικανότητές τους.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την «50/50 Games» ένα ακόμη ολοκαίνουριο εκπαιδευτικόπαιχνίδι με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες στην αρχαία Ελλάδα». Ξεκίνα τον δρόμο της κατάκτησης των αγωνισμάτων!

Θα τα βρείτε σε βιβλιοχαρτοπωλεία και καλά καταστήματα παιχνιδιών της περιοχής σας.