Άρθρα | Νέο επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων «1821 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ»

 
 

Η 50/50 Games παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων με θέμα τους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Σχεδιασμένο από Έλληνες εικονογράφους και συγγραφείς με έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο, τα παιδιά μέσω του παιχνιδιού «1821 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» μαθαίνουν για τους ήρωες και τα ιστορικά γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης. Στην ίδια επιτυχημένη σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών γνώσης κυκλοφορεί και το δεύτερο επιτραπέζιο παιχνίδι για την Ελληνική Επανάσταση με τίτλο «1821 Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ».

Τα νέα επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων μέσω των ειδικά σχεδιασμένων ερωτήσεων και αποστολών, που βασίζονται σε ιστορικά γεγονότα, μετατρέπουν το παιχνίδι σε γνώση που αποτυπώνεται στη μνήμη των παιδιών με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1821 Οι Ήρωες της Επανάστασης (505207)

Ετοιμάσου να ζήσεις μερικές από τις πιο σπουδαίες στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Πάρε μέρος κι εσύ στην Ελληνική Επανάσταση του 1821. Φόρεσε τη «φουστανέλα» σου, πάρε το άλογό σου και ακολούθησε τους οπλαρχηγούς στις μάχες για την απελευθέρωση της πατρίδας! Στάσου με υπερηφάνεια δίπλα στον Κολοκοτρώνη, τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, την Μπουμπουλίνα και τον Μακρυγιάννη. Ο αγώνας για την Ελληνική Επανάσταση θα είναι γεμάτος περιπέτειες και δράση!

Διαστάσεις κουτιού: 27 x 27 x 5,3 εκ.

Ηλικία: 8+

Αριθμός παικτών: 2-4 παίκτες